A Medium Hairspray 400ml

20.00

Përshkrimi:

Për stile të gjata. Kjo është një fletë e mesme e qimeve eleminon fërkimin, shton strukturën dhe siguron mbajtje pa lënë mbetje. Eshtë e lehtë për të punuar me të dhe per tu pastruar. Spërkatni mbi stilimin.

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

A Medium Hairspray 400ml

20.00

Përshkrimi:

Për stile të gjata. Kjo është një fletë e mesme e qimeve eleminon fërkimin, shton strukturën dhe siguron mbajtje pa lënë mbetje. Eshtë e lehtë për të punuar me të dhe per tu pastruar. Spërkatni mbi stilimin.

 

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon