12 Flash Color Case

91.0093.00

Clear
Përshkrimi:

Një produkt kryesor për gamën e produkteve kozmetike,  Flash Color siguron formula dhe hije të përziera,me ngjyra që mbulojnë pa probleme lëkurën me ngjyra të lartë të pigmentit. Rregulluar në dy harmoni të hijes, kjo paletë shumë përdorimesh mund të përdoret për çdo nivel artistik – me përzierjen e efekteve teatrale dhe atyre speciale.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:

12 Flash Color Case

91.0093.00

Clear
Përshkrimi:

Një produkt kryesor për gamën e produkteve kozmetike,  Flash Color siguron formula dhe hije të përziera,me ngjyra që mbulojnë pa probleme lëkurën me ngjyra të lartë të pigmentit. Rregulluar në dy harmoni të hijes, kjo paletë shumë përdorimesh mund të përdoret për çdo nivel artistik – me përzierjen e efekteve teatrale dhe atyre speciale.

Mënyra e përdorimit:
Ingredientët:
0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon