Kompania Davines është themeluar në vitin 1983 në Parma, Itali, nga familja Bollati. Davines filloi udhëtimin e saj si një laborator kërkimi dhe prodhimi për produktet për flokun të kualitetit të lartë, të destinuara për kompanitë e njohura kozmetike në të gjithë botën.

“Duke u përqëndruar në ‘bukurinë e qëndrueshme’ inkurajojmë ata që na rrethojnë të kujdesen për veten, mjedisin ku jetojnë e punojnë dhe për gjërat që duan.”

“Pas një dekade të përkushtuar kërkimit dhe përmirësimit, kemi krijuar markën tonë Davines, brand i cili ofron produkte profesionale kozmetike për parukerinë. Kjo eksperiencë plot pasion na ka çuar më pas që në vitin 1996, të realizojmë divizionin kozmetik “Comfort Zone”, për sektorin e SPA dhe estetistëve.”

Comfort Zone u lançua nga Davines Group, që nisi fillimisht si një laborator kërkimi, i një cilësie të lartë dhe produktet e saj efektive janë zgjeruar në një brand që ofron produkte profesionale për SPA, qëndra estetike dhe hotelerinë. Kompania u krijua falë backgroundit shkencor që ka Dr. Davide Bollati, i cili gjithmonë ka vlerësuar kërkimet e thelluara klinike dhe përdorimin e përbërësve më efikasë të natyrës në zhvillimin e formulave të produkteve.

Comfort Zone përfaqëson një sistem të plotë të kujdesit për lëkuren, trupin dhe shpirtin. Koleksioni eksluziv i produkteve, trajtimeve dhe ritualeve tona është krijuar me një përkushtim të madh për të gjetur përbërësit më të fuqishem dhe për të pasur rezultatet më efikase.

Në 1984 u krijua kompania “Make Up For Ever”. Duke qënë një profesoreshë në shkollën e make up-it gjatë ditës, Dany Sanz i kalonte netët e saj duke krijuar formula për produktet që ajo paketonte në dhomën e saj të famshme, bodrumi i asaj që do të shndërrohej në boutique at 5 rue La Boétie in the 8th district of Paris.

Midis leksioneve të make up-it në shkollë, dhe e ndihmuar edhe nga studentët e saj, ajo i paketonte atje të gjitha produktet. Ky vend legjendar tani është shndërruar në një pikë takimi për artistet e make up në të gjithë Parisin edhe në të gjithë botën. Në këtë vend të veçantë ata gjenin produktet të cilat do të përshtateshin me nevojat e tyre. Ata takohen atje dhe qëndrojnë me orë të tëra në atë shenjtorë të krijimtarisë.

0
  0
  Your Cart
  Your cart is empty
   Calculate Shipping
   Apply Coupon