Një rutinë për lëkurën e mbrëmjes duhet të jetë gjysmë rituale dhe gjysmë rutinë, për të lehtësuar kalimin nga orët e ditës në kohën më relaksuese dhe qetësuese. Vendosja e një rutine të kujdesit për lëkurën në mbrëmje mund të ndihmojë në arritjen e qëllimeve tuaja të...