Trajnim nga Davines

Ne datat 20 dhe 21 Korrik ne sallonin New Look Tina, u zhvillua trajnimi nga Davines.

Ne kete trajnim ishin te ftuar parukiere nga sallone te ndryshme te Shqiperise, te cileve ju dha mundesia te trajnoheni nga Marco Miglioreli, pjese e stafit krijues te kompanise Davines dhe nje trajner i kualifikuar.

Gjate dites se pare, Marco beri nje prezantim teresor te kompanise Davines, historikun, misionin& vizionin. Qellimin e kompanise dhe menyrat se si ajo i realizon keto qellime.

Prezantoi gjithashtu produktet e Davines, familjet e produkteve dhe shkurtimisht menyren sesi ato perdoren e veprojne.

Me pas Marco realizoi 6 pamje te ndryshme tek disa modele. Ai rikrijoi 3 pamje nga koleksioni me i fundit vjeshte-dimer nga Davines i cili quhet Goldess dhe do te lancohet ne shtator 2015. 1 pamje nga koleksioni Mother Pearl, 1 tjeter nga Sleek Swan dhe e fundit nga koleksioni Woodland. Gjate gjithe dites ai shpjegoi teknikat e perdorura ne lyerje, prerje dhe stilim per secilen nga pamjet.

Diten e dyte ishin pjesmerresit te cilet nen vezhgimin e Marcos krijuan pamjet e demostruara diten e meparshme.
Ne fund te gjithe moren certifikatat dhe tashme jane te afte te provojne tek klientet e tyre pamjet te cilat mesuan gjate trajnimit.

Gjate te dyja diteve ushqimi ishte pregatitur me shume kujdes nga Ne Jemi Cfare Hame – Blerina Bombaj. Falenderojme edhe Art Kafe per ambientin e kendshem qe krijuan per ne.