Trajnim gratis nga Comfort Zone

Të gjithë qendrat estetike, SPA ose hotele të cilat janë në kërkim të një kompanie me të cilën mund të bashkepunojnë për të plotësuar të gjitha kërkesat e tyre ose nuk janë të kënaqur me rezultatet që kanë arritur deri tani e po kërkojnë të ndryshojnë diçka, Comfort Zone ofron mundësinë e trajnimeve GRATIS të cilat do të zhvillohen në Itali ku do të realizohen kurset:

  • Tranquillity Ritual
  • Body Expert
  • Anamnesi Body
  • Comfort Touch ritual
  • 10 anni in meno

Trajnimet e ndryshme do t’ju shërbejnë për të përmirësuar cilësinë e punës suaj dhe për të plotësuar maksimalisht kërkesat e të gjithë klientëve!

Trajnimet do të zhvillohen në muajt Shkurt-Mars.

Klikoni në këtë link e plotësoni formularin për t’u bërë pjesë e grupeve që do të kenë mundësi të provojnë eksperiencën e vërtetë Comfort Zone.

Për çdo informacion shtesë mund të na kontaktoni:

  • Cel: 0692066530
  • E-mail: newlook.tina@gmail.com; davines.albania@gmail.com

 

Mos harroni, standartet e ekselencës arrihen nëpërmjet edukimit!