Salloni

placeholder

Mbi “New Look Tina”

Që prej vitit 2003 New Look Tina u krijua si një hapësirë bukurie në qendër të Tiranës ku do të ofroheshin shërbimet profesionale të parukerisë dhe make-up, pas një eksperience më shumë se 10 vjeçare në këtë fushë, të fituar në Itali. Në vitin 2013, New Look Tina u zgjerua edhe si një kompani distribucioni e cila përveç ofrimit të shërbimeve si parukeri profesionale, shërbimet estetike, make-up profesional dhe make-up gjysëm permanent, njëkohësisht ka ekskluzivitetin për shpërndarjen e produkteve të bukurisë nga kompanitë ndërkombëtare Davines, Comfort Zone dhe Make Up For Ever. Në 27 Nëntor 2015 kompanisë ju shtua edhe Make Up For Ever Boutique, si një zonë e rezervuar vetem për botën e  artistëve të make up.

E gjithë gama e produkteve është e disponueshme për çdo klient, profesionist ose jo, të cilët janë në kërkim të cilësisë të lartë gjë të cilën e gjejnë në produktet italiane (Davines & Comfort Zone) dhe ato franceze (Make Up For Ever) që New Look Tina ofron për tregun shqiptar.

Our mission

It’s a sad reality, but these kinds of accusations often shame ladies from layering on the foundation and mascara that might make them feel a bit better about themselves in the morning (or that they just straight-up love).

  • It’s a sad reality, but these kinds of accusations
  • It’s a sad reality, but these kinds of accusations
  • It’s a sad reality, but these kinds of accusations

Rezervoni vizitën tuaj online