White Powder Puff 100mm

Kjo pufe pambuku me masë mesatare është krijuar për aplikimin e pudrës jo kompakte.

Kjo pufe pambuku me masë mesatare është krijuar për aplikimin e pudrës jo kompakte. Mund të lahet. Ajo përmban një shirit për lehtësi në përdorim dhe është krijuar për aplikimin e pudrës jo kompakte. E fortë dhe rezistente, ajo mund të lahet me ujë të nxehtë me sapun pas çdo përdorimi. Ajo e ruan formën pa humbur butësinë.