Wet Make-Up – Makeup i Lagësht

Artistët dhe profesionistët e makeup-it në biznesin e argëtimit e dashurojnë Makeup-in e Lagësht (Wet Make-Up) për aftësinë e tij të shkëlqyer për të rezistuar edhe nën dritat më të nxehta të skenës.

Artistët dhe profesionistët e makeup-it në biznesin e argëtimit e dashurojnë Makeup-in e Lagësht (Wet Make-Up) për aftësinë e tij të shkëlqyer për të rezistuar edhe nën dritat më të nxehta të skenës. Ky produkt shumë-përdorimësh ka teksturë kompakte, pa vaj, jo irrituese dhe me bazë glicerine, duke ju ndihmuar ju që të përzieni dhe të hijëzoni ngjyrat me lehtësi. Wet Make-Up është ideal për sipërfaqe të sheshta dhe i përshtatshëm për të gjitha stilet e pikturimit të trupit dhe të fytyrës (body & face painting). Është edhe ekonomik- nevojitet vetëm një sasi e vogël nga ky makeup për të mbuluar sipërfaqe të mëdha.