Volu Shampoo

Ideale për flokë të imët dhe të butë për volum të rritur.

Ideale për flokë të imët dhe të butë për volum të rritur. Formula e saj, e karakterizuar nga një shkumë e butë dhe qumështore, është dizenjuar për të pastruar lehtë flokët duke i bërë ato më të butë dhe më të dritshëm dhe duke i dhënë trup dhe volum.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të lagur. Masazhojeni lehtë dhe shpëlajeni. Përsëriteni aplikimin e shampos, dhe më pas aplikoni Volu Mist.

Përbërësit Aktivë Natyral:

Përzierja e surfaktantëve (substanca aktive në sipërfaqe) të butë – për të pastruar flokët pa i rënduar ato; Pantenoli – për t’i dhënë lagështi dhe shkëlqim flokëve; Rrepë nga Caprauna – i jep flokut trup dhe volum.