Volu Hair Mist

Ideal për të gjitha llojet e flokëve që kërkojnë volum.

Ideal për të gjitha llojet e flokëve që kërkojnë volum. Formula e tij rekomandohet për t’i dhënë volum flokëve tuaj që nga baza. Ai nuk e rëndon flokun. I shton volum flokëve duke i lënë ato të butë dhe të shndritshëm.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të tharë me peshqir pas përdorimit të shampos Volu Shampoo. Mos e shpëlani. Për të rritur volumin, sprucojeni produktin në gjatësinë dhe majat e flokëve. Aplikoni të paktën 15 sprucime të produktit për flokë me gjatësi mesatare.

Përbërës Natyral Aktiv:

Keratinë – mbushëse për majat e ndara; Përzierja e surfaktantëve (substanca aktive në sipërfaqe) të butë – për të pastruar flokët pa i rënduar ato; Pantenoli – i jep lagështi dhe shkëlqim flokut; Rrepë nga Caprauna – i jep trup dhe volum flokut.