Ultra HD Stick Foundation

I krijuar për teknologjitë më të fundit HD të industrisë së filmit dhe televizionit, formulat e përparuara ULTRA HD janë të padukshme në aparate fotografike 4K dhe  për syrin e lirë.

I krijuar për teknologjitë më të fundit HD të industrisë së filmit dhe televizionit, formulat e përparuara ULTRA HD janë të padukshme në aparate fotografike 4K dhe  për syrin e lirë. I përsosur për profesionistët e grimit dhe për ju. Fondotinta stik ULTRA HD të jep ndjesinë e një lëkure të dytë dhe bën mbulim nga mesatar deri në mbulim të plotë ndërkohë që dukeni e përsosur dhe natyrale. Produkti ekskluziv 4K Complex garanton grim të padukshëm, natyral dhe të rehatshëm. Struktura kremoze përziehet lehtësisht për të fshehur defektet. I përsosur për rregullim të grimit, kjo formulë kalohet mbi lëkurë dhe e bën atë të duket e niveluar dhe e hidratuar, me një rezultat përfundimtar si saten i butë. Shumë i mirë për të gjitha llojet e lëkurave, madje edhe për lëkurën e thatë.