Ultra HD Foundation – Fondotintë e Lëngshme

Ultra HD është fondotinta e përkryer e përditshme për një çehre të përsosur, dhe jetë pa patur nevojë për rirregullim të grimit.

Fondotintë e lëngshme (ULTRA HD fluid foundation)

E përgatitur posaçërisht për teknologjinë më të përparuar të industrisë së filmit dhe të televizionit, Ultra HD Liquid Foundation krijon një ngjyrë lëkure natyrale pa defekte – si në kamera ashtu edhe jashtë saj. Tërësisht e padukshme nën lentet më të fundit të super-fokusuara 4k, kjo fondotintë revolucionare përmban pigmente të veshura në mënyrë unike të cilat sigurojnë mbulim mesatar deri në mbulim maksimal madje edhe me peshë më të lehtë, me një strukturë sa një cipë e lehtë që duket si lëkurë. Kjo formulë me peshë më të lehtë jep të njëjtat rezultate të përsosura si më parë kur aplikohet me një furçë të sheshtë për aplikimin e fondotintës duke e tërhequr atë.
Produkt që qëndron gjatë dhe me rezultat përfundimtar natyral, Fondotinta e Lëngshme Ultra HD (Ultra HD Liquid Foundation) është e formuluar me sfera hialuronike për të siguruar përdorim të rehatshëm mbi të gjitha llojet e lëkurave. Tani e disponueshme në një gamë të zgjeruar prej 40 nuancash për t’u përshtatur me të gjitha tonalitetet e lëkurës, Ultra HD është fondotinta e përkryer e përditshme për një çehre të përsosur – dhe jetë pa patur nevojë për rirregullim të grimit.

Me gamën tonë të re prej 40 nuancash, ju mund të gjeni një kombinime më të mirë sesa më parë. Vizitoni Butikun tuaj më të afërt MAKE UP FOR EVER për të kombinuar nuancat e reja.

“Qëllimi im ishte të përballoja teknologjinë e re 4k ndërkohë që ruaja përfitimet kryesore që vijnë nga Fondotinta HD. Fondotinta Ultra HD duhej të përmbushte nevojat e profesionistëve për përsosmëri ashtu si edhe nevojat e përditshme të të gjitha femrave.”— Dany Sanz, Themeluesja dhe Drejtoresha Kreative e MAKE UP FOR EVER.