Ultra HD Concealer

Ultra HD Concealer mbulon rrathët e errët, unifikon konturin e syve dhe fsheh shenjat e lodhjes, duke arritur një rezultat përfundimtar të butë, me shkëlqim dhe pa defekte.

Ultra HD Concealer mbulon rrathët e errët, unifikon konturin e syve dhe fsheh shenjat e lodhjes, duke arritur një rezultat përfundimtar të butë, me shkëlqim dhe pa defekte. Risia më e fundit ULTRA HD e krijuar për përsosmëri të menjëhershme poshtë syrit, Ultra HD Concealer është korrektori & fshehësi bazë i rrathëve të errët.

Korrektori Ultra HD (Concealer) ju lejon të ndryshoni ngjyrën nëpërmjet nëntoneve të kuqe dhe të fshihni rrathët e errët dhe të shndrisni falë nëntoneve të verdha. Përdorni produktin tonë Shade Finder (Gjetësi i Nuancës) për të gjetur nuancat tuaja perfekte.

Kompleksi kundër Rrathëve të Errët (Anti-Dark Circle Complex) me Përforcuesin e Ndriçimit (Radiance Booster) stimulon kolagjenin për të rifreskuar pjesën poshtë syrit. Formula reflekton dritë për të fshirë hijet dhe mbush & zbut vijat e imëta dhe Sferat Hialuronike ndihmojnë hidratimin e lëkurës.

Exclusive 4K Complex garanton grim të padukshëm, natyral dhe të rehatshëm. Kjo formulë lehtësisht e përzieshme dhe e qëndrueshme ndriçon zonën e syve për të siguruar një pamje të freskët. Mbulim mesatar. Për të gjitha llojet e lëkurave.