Tranquillity Shower Cream

Tranquillity Shower Cream – Krem Hidratues, Pastrues Për Tu Perdorur Në Dush – 200 ML

Krem Hidratues, Pastrues Për Tu Perdorur Në Dush. Pastron, ushqen, hidraton dhe mbron lëkurën, duke e lënë atë me një aromë të këndshme. Me TrimoistTM, vaj Amaranti, vanilje dhe trëndafil.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tranquillity Shower Cream”