Tranquillity Body Oil

Tranquillity Body Oil – Vaj Aromatik Ushqyes Për Trupin Dhe Për Vaskën – 200 ML

Vaj Aromatik Ushqyes Për Trupin Dhe Për Vaskën. Relaksim i thellë anti-stres, lë mbi lëkurë një aromë të këndshme. për t’u përdorur në ujin e vaskës ose drejtpërdrejt mbi trup. Me vitaminë E, vaj Amaranti, rrush, vanilje dhe trëndafil.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tranquillity Body Oil”