Tranquillity Body Cream

Tranquillity Body Cream – Krem-Ushqyes Aromatik Për Trupin – 200 ML

Krem-Ushqyes Aromatik Për Trupin, e ushqen dhe e hidraton lëkurën, duke e lënë atë të butë, të mëndafshtë dhe me një aromë të këndshme. Për t’u aplikuar çdo ditë mbi të gjithë trupin. Me TrimoistTM, betaglukan, vaj Amaranti, vanilje dhe trëndafil.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tranquillity Body Cream”