Tranquillity Aromatic Relaxing Candle

Tranquillity Aromatic Relaxing Candle – Qiri relaksues me aromë të veçantë delikate lulesh – 150 gr

Qiri relaksues me aromë të veçantë delikate lulesh. I pasur me vajra esenciale. Aromë trëndafili dhe vanilje.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tranquillity Aromatic Relaxing Candle”