Tranquillity Blend

Tranquillity Blend – Blend Aromatik i Cili Të Krijon Ndjesinë e Mirëqenies – 50 ML

Blend Aromatik i Cili Të Krijon Ndjesinë e Mirëqenies, me veprim qetësues, me aromë të veçantë. shtrohen disa pika mbi kyçet e duarve dhe mbi qafë. Me vajra esenciale të kërcellit të trëndafilit, kedër, palmarosa, portokall, trëndafil dhe vanilje.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tranquillity Blend”