Sweat Effect Gel – Xhel Me Efektin E Djersës

Një lëng vajor pa ngjyrë që imiton efektet e djersitjes.

Një lëng vajor pa ngjyrë që imiton efektet e djersitjes. Artistët e makeup-it të kinemasë dhe të modës e përdorin këtë lëng të tejdukshëm vajor mbi fytyrë ose trup për ta bërë lëkurën të ndriçojë, duke imituar djersitjen pa e prishur makeup-in e vënë më parë.