Sun Soul Aftersun Face Cream

Sun Soul Aftersun Face Cream – Krem Për Fytyrën Mbas Ekspozimit Në Diell Kundër Plakjes – 50 ML

Krem Për Fytyrën Mbas Ekspozimit Në Diell Kundër Plakjes. Krem i butë qetësues, i dhuron ushqim dhe hidratim lëkurës së fytyrës, qafës dhe dekoltesë. Lufton proceset e oksidimit dhe të plakjes së lëkurës. Me ekstrakt bulbi të narcizit dhe vaj Argani.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sun Soul Aftersun Face Cream”