Sun Soul Aftersun Body Cream

Sun Soul Aftersun Body Cream – Krem Për Trupin Mbas Ekspozimit Në Diell, Freskues, Qetësues Kundër Plakjes – 250 ML

Krem Për Trupin Mbas Ekspozimit Në Diell, Freskues, Qeëtësues Kundër Plakjes. Krem i butë, ushqen ​​dhe mbron, duke i rikthyer lëkurës tonin dhe kompaktësinë. Lehtëson skuqjet dhe acarimet, parandalon plakjen e lëkurës dhe oksidimet. Me ekstrakt bulbi narcizi dhe vaj Argani.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sun Soul Aftersun Body Cream”