Su/Hair & Body Wash – Su/Larës Për Flokët & Trupin

Shampo delikate, korrektuese dhe lagështitëse dhe xhel për dush me një formulë që prodhon një shkumë të pasur dhe të trashë.

Shampo delikate, korrektuese dhe lagështitëse dhe xhel për dush me një formulë që prodhon një shkumë të pasur dhe të trashë. Ajo i pastron flokët dhe trupin pas ekspozimit në diell, duke ndihmuar për zgjatjen e jetës së ngjyrës së marrë nga dielli. Linja SU ka aromë lulesh (kamelia dhe mimoza), aromë frutash (mollë) dhe aromë druri.

Si Përdoret:

Aplikojeni në flokë të lagur dhe në trup. Masazhojeni butësisht dhe shpëlajeni. Përsëriteni dhe pastaj aplikoni ose maskën e flokëve SU ose qumështin SU.

Përbërës Aktivë Natyral:

Ekstrakt i Chinotto di Savona: i pasur me vitaminë C, i cili ofron përfitime anti-oksiduese dhe anti-inflamatore, ndërkohë që mbron flokët dhe lëkurën. Përzierja e surfaktantëve (substanca aktive në sipërfaqe): pastron flokët pa i rënduar.