Sublime Skin Serum

Serum forcues fryrës INTENSIVE – Serum krem kundër plakjes – 30 ML

Serum forcues fryrës INTENSIVE
Serum krem kundër plakjes, i formuluar me teknologjinë ekskluzive Archi-LIFT ™ për të rikthyer arkitekturën e lëkurës dhe korrigjimin e shenjave të dukshme të plakjes.
Fryn,forcon, shtrin rrudhat dhe i fal dritë gjithë fytyrës. Ideal për të gjitha llojet e lëkurës. Me acid ialuronik mikro dhe makro, ekstrakt bozhuresh peoniaalbiflora, plantagolanceolata.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sublime Skin Serum”