Sublime Skin Rich Cream

Sublime Skin Rich Cream – Krem i Pasur Mbushes per Rrudhat dhe Forcues kundër plakjes – 60 ML

Krem i Pasur Mbushes per Rrudhat dhe Forcues kundër plakjes, i formuluar me teknologjinë ekskluzive ARCHI- LIFT ™ për të rikthyer arkitekturën e lëkurës dhe të dhurojë një pamje të ripërtërirë dhe kompakte. Ideal për lëkurë të paushqyer ose të thatë dhe në klimë të nxehtë dhe të lagësht. Me acid ialuronikmikro dhe makro, ekstrakt bozhuresh peoniaalbiflora, plantagolanceolata, palmitoylglycine.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sublime Skin Rich Cream”