Sublime Skin Eye Patch

Sublime Skin Eye Patch – Maskë Për Sytë Me Efekt Të Menjëhershëm – 12 Patches

Maskë Për Sytë Me Efekt Të Menjëhershëm. Maskë inovative hidroxhel freskuese dhe korrigjuese, me bazë peptidesh për një veprim intensiv që i dhuron lehtësim të menjëhershëm zonën përreth syve dhe korrigjon në mënyrë të dukshme brenda pak minutash qeskat poshtë syve dhe shenjat e lodhjes. Hekzaapeptide, kompleks peptidik me hesperidinë, kompleks peptidik me krizinë. Përdoret sa herë është e nevojshme.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sublime Skin Eye Patch”