Sublime Skin Eye Cream

Sublime Skin Eye Cream – Krem Forcues Për Sytë – 15 ML

Krem Forcues Për Sytë, kundër plakjes, forcues për zonën përreth syve. I formuluar me një kompleks peptidik, kafeinë, eskinë dhe ekstrakte botanike, korrigjon dukshëm shenjat e plakjes: rrudhat, qeskat poshtë syve, rrathët e errët dhe rrudhat poshtë e anash syve. plantagolanceolata, kafeinë, eskinë, komplekse peptide me krizinë.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sublime Skin Eye Cream”