Sublime Skin Cream

Sublime Skin Cream – Krem Rimpolpante Forcues kundër plakjes – 60 ML

Krem Rimpolpante Forcues kundër plakjes, i formuluar me teknologjinë ekskluzive ARCHI- LIFT ™ për të rikthyer arkitekturën e lëkurës dhe të falë një pamje të ripërtërirë dhe kompakte. Ideal për lëkurë normale ose mikse dhe në klimë të nxehtë dhe të lagësht. Me acid ialuronikmikro dhe makro, ekstrakt bozhuresh peoniaalbiflora, plantagolanceolata, palmitoylglycine.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sublime Skin Cream”