Strass

Copa akrilike për t’u aplikuar në fytyrë ose në trup.

Copa akrilike për t’u aplikuar në fytyrë ose në trup. Të përdorura gjerësisht në shfaqjet e modës dhe në sete fotografike, këto xhevahire për lëkurën mund të aplikohen në pjesët e trupit të cilat dëshironi t’i nxirrni në pah. Kristalet ndihmojnë për t’i theksuar këto zona ose për të imituar body piercings.