STEP 1 Primer Skin Equalizer – Smoothing Primer

Smoothing Primer mbush menjëherë dhe mjegullon defektet duke ju siguruar një lëkurë të butë e të mëndafshtë.

STEP 1 Primer Skin Equalizer trefishon fuqinë e fondotintës tuaj: aplikacion më i lehtë, rezultat i perfeksionuar i grimit ,përdorim i përmirësuar

STEP 1 është gama e balancuesve të lëkurës të përgatitur për të përmirësuar, zbutur dhe niveluar. Balancuesi ynë eskluziv Equalizer Complex kryen 3 veprime:

– Aplikimi: makeup-i shpërndahet mirë/lehtësisht
– Rezultati: ngjyrë & përfundim i perfeksionuar
– Përdorimi: fuqi afatgjatë/i qëndrueshëm

Smoothing Primer mbush menjëherë dhe mjegullon defektet duke ju siguruar një lëkurë të butë e të mëndafshtë. Kjo formulë pa yndyrë nivelon strukturën e lëkurës duke minimizuar poret, rrudhat dhe vijat e imëta. Lëkura duket e rikonstruktuar dhe përsosmërisht e butë për një makeup të përsosur gjatë gjithë ditës.