STEP 1 Primer Skin Equalizer – Redness Correcting Primer

Redness Correcting Primer neutralizon menjëherë dhe balancon tonalitetet e kuqe për një mbulim të përsosur me fondotintë.

STEP 1 Primer Skin Equalizer trefishon fuqinë e fondotintës tuaj: aplikacion më i lehtë, rezultat i perfeksionuar i grimit, përdorim i përmirësuar

STEP 1 është gama e balancuesve të lëkurës të përgatitur për të përmirësuar, zbutur dhe niveluar. Balancuesi ynë eskluziv Equalizer Complex kryen 3 veprime:

– Aplikimi: makeup-i shpërndahet mirë/lehtësisht
– Rezultati: ngjyrë & përfundim i perfeksionuar
– Përdorimi: fuqi afatgjatë/i qëndrueshëm

Redness Correcting Primer neutralizon menjëherë dhe balancon tonalitetet e kuqe për një mbulim të përsosur me fondotintë. Pigmentet Green Spectraflex® ndryshojnë ngjyrën e skuqjes dhe rrisin ndriçimin, ndërkohë që agjentët lagështitës bëjnë hidratimin. Tonaliteti i lëkurës balancohet për të siguruar një grim të përsosur gjatë gjithë ditës.