STEP 1 Primer Skin Equalizer – Radiant Primers me ngjyra

Radiant Primers ndryshojnë menjëherë ngjyrën sipas tonalitetit të lëkurës duke e bërë atë të duket si lëkurë e re pa grim. Në ngjyra të ndryshme.

STEP 1 Primer Skin Equalizer trefishon fuqinë e fondotintës tuaj: aplikacion më i lehtë, rezultat i perfeksionuar i grimit, përdorim i përmirësuar

STEP 1 është gama e balancuesve të lëkurës të përgatitur për të përmirësuar, zbutur dhe niveluar. Balancuesi ynë eskluziv Equalizer Complex kryen 3 veprime:

– Aplikimi: makeup-i shpërndahet mirë/lehtësisht
– Rezultati: ngjyrë & përfundim i perfeksionuar
– Përdorimi: fuqi afatgjatë/i qëndrueshëm

Radiant Primers ndryshojnë menjëherë ngjyrën sipas tonalitetit të lëkurës duke e bërë atë të duket si lëkurë e re pa grim. Këto balancues të posaçëm transformojnë nivelet e shkëlqimit dhe sjellin më shumë hidratim dhe dritë në fytyrë. Formuluar me përzierjen tonë me pigmentet Spectraflex® për të neutralizuar defektet dhe eleminuar mungesën e shkëlqimit, Radiant Primers sigurojnë shkëlqim të menjëhershëm dhe balancojnë tonalitetin e lëkurës për një grim të përsosur gjatë gjithë ditës.

  1. PINK: për lëkurë të verdhë të hapur/çelët
  2. BLUE: për lëkurë të të hapur/çelët të kuqe në të verdhë
  3. PEACH: për lëkurë të hapur/çelët
  4. YELLOW: për lëkurë të nxirë nga dielli
  5. CARAMEL: për lëkurë të errët
  6. MAUVE: për lëkurë të verdhë të errët