STEP 1 Primer Skin Equalizer – Nourishing Primer

Nourishing Primer e freskon menjëherë lëkurën e thatë dhe të dehidratuar më një formulë qetësuese të pasur me lagështi.

STEP 1 Primer Skin Equalizer trefishon fuqinë e fondotintës tuaj: aplikacion më i lehtë, rezultat i perfeksionuar i grimit, përdorim i përmirësuar

STEP 1 është gama e balancuesve të lëkurës të përgatitur për të përmirësuar, zbutur dhe niveluar. Balancuesi ynë eskluziv Equalizer Complex kryen 3 veprime:

– Aplikimi: makeup-i shpërndahet mirë/lehtësisht
– Rezultati: ngjyrë & përfundim i perfeksionuar
– Përdorimi: fuqi afatgjatë/i qëndrueshëm

Nourishing Primer e freskon menjëherë lëkurën e thatë dhe të dehidratuar më një formulë qetësuese të pasur me lagështi. Produkti ynë specifik Vegetal Complex e ushqen lëkurën, duke e hidratuar dhe rigjallëruar atë ndërkohë që antioksidantët e mbrojnë nga elementët e saj e pasur dhe kremoze shkrin mbi lëkurë për ta ushqyer dhe zbutur atë. Rikthen elasticitetin dhe rigjallëron lëkurën për të siguruar një strukturë më të njëtrajtshme dhe një grim të përsosur gjatë gjithë ditës.