STEP 1 Primer Skin Equalizer – Mattifying Primer

Mattifying Primer është përgjigja ndaj shkëlqimit të padëshiruar, duke luftuar kundër yndyrës së tepërt për të siguruar një rezultat mat të grimit.

STEP 1 Primer Skin Equalizer trefishon fuqinë e fondotintës tuaj: aplikacion më i lehtë, rezultat i perfeksionuar i grimit, përdorim i përmirësuar

STEP 1 është gama e balancuesve të lëkurës të përgatitur për të përmirësuar, zbutur dhe niveluar. Balancuesi ynë eskluziv Equalizer Complex kryen 3 veprime:

Aplikimi: makeup-i shpërndahet mirë/lehtësisht
Rezultati: ngjyrë & përfundim i perfeksionuar
Përdorimi: fuqi afatgjatë/i qëndrueshëm

Mattifying Primer është përgjigja ndaj shkëlqimit të padëshiruar, duke luftuar kundër yndyrës së tepërt për të siguruar një rezultat mat të grimit. I formuluar me produktin tonë specifik Sebustop Vegetal Complex, ky balancues i hapit të parë redukton menjëherë madhësinë e poreve dhe kontrollon shkëlqimin për të siguruar një grim të përsosur gjatë gjithë ditës.