STEP 1 Primer Skin Equalizer – Hydrating Primer

Hydrating Primer shuan menjëherë etjen e lëkurës duke e ndihmuar të përmirësohet dhe duke rifreskuar lëkurën e lodhur.

STEP 1 Primer Skin Equalizer trefishon fuqinë e fondotintës tuaj: aplikacion më i lehtë, rezultat i perfeksionuar i grimit, përdorim i përmirësuar

STEP 1 është gama e balancuesve të lëkurës të përgatitur për të përmirësuar, zbutur dhe niveluar. Balancuesi ynë eskluziv Equalizer Complex kryen 3 veprime:

– Aplikimi: makeup-i shpërndahet mirë/lehtësisht
– Rezultati: ngjyrë & përfundim i perfeksionuar
– Përdorimi: fuqi afatgjatë/i qëndrueshëm

Hydrating Primer shuan menjëherë etjen e lëkurës duke e ndihmuar të përmirësohet dhe duke rifreskuar lëkurën e lodhur. I formuluar me produktin tonë specifik H₂O Complex, ai siguron lagështinë duke e transformuar lëkurën e dehidratuar në një sipërfaqe të zhdërvjellët, të shëndetshme dhe të mbushur për një grim të përsosur gjatë gjithë ditës.