Star Powder

Star Powder është një pudër e mëndafshtë që e përthith dritën dhe i jep lëkurës një shkëlqim të thellë dhe ndriçim të pakrahasueshëm.

Star Powder është një pudër e mëndafshtë që e përthith dritën dhe i jep lëkurës një shkëlqim të thellë dhe ndriçim të pakrahasueshëm. Ajo është jashtëzakonisht e imët, sidoqoftë tekstura e saj e dendur e bën të lehtë në aplikim. Nevojitet vetëm një sasi e vogël për rezultate të dukshme. Star Powders mund të përdoret vetëm ose edhe e përzier, mund të aplikohet mbi pluhurat e syve ose të përziehet me cilëndo teksturë për të nxjerrë në pah pjesët e ndryshme të fytyrës.