Star Powder Diamond Collection

Pudra shkëlqyese e ylbertë 100% minerale e përthith dritën dhe i jep lëkurës një shkëlqim unik.

Pudra shkëlqyese e ylbertë 100% minerale e përthith dritën dhe i jep lëkurës një shkëlqim unik. E lehtë për t’u përdorur dhe e përshtatshme për të gjitha llojet e lëkurave, kjo pudër shkëlqyese ndërthur një teksturë tejet të imët, por gjithsesi të dendur. Për të arritur një rezultat të dukshëm të mrekullueshëm, ju nevojitet vetëm një sasi e vogël e këtij produkti. Star Powders mund të përdoret i lagur ose i thatë, vetëm ose edhe i përzier, mund të aplikohet mbi pluhurat e syve ose të përziehet me cilëndo teksturë për të nxjerrë në pah pjesët e ndryshme të fytyrës.