Sponge Shampoo

Një produkt inovator me përbërje sapuni, i posaçëm për pastrimin e sfungjerëve.

Një produkt inovator me përbërje sapuni, i posaçëm për pastrimin e sfungjerëve. Ai dezinfekton sfungjerin dhe i pastron të gjitha teksturat. Për teksturat e papërshkueshme nga uji, lëreni sfungjerin të laget para se ta pastroni. Kombinimi unik i vajit esencial të mentes dhe i bazës larëse me origjinë natyrore e pastron sfungjerin në thellësi dhe e dezifenkton atë. Si një shampo e vërtetë, ajo ndihmon në rritjen e jetëgjatësisë së sfungjerit, duke ruajtur elasticitetin e tij pa i ndryshuar strukturën dhe duke lënë një aromë të lehtë. Ajo mund të përdoret edhe për të pastruar sfungjerët e pudrës.