Spirit Gum

I përdorur për të ngjitur efektet speciale të tilla si paisjet ose flokët.

I përdorur për të ngjitur efektet speciale të tilla si paisjet ose flokët. Ky ngjitës i lëngshëm me ngjyrë mat mund të aplikohet lehtësisht dhe me saktësi duke përdorur furçën e tij. Përdoret për të aplikuar paruket (mjekra, mustaqe, favorite dhe baseta, flokë me lesh tyli), kapuçët që përdoren për të krijuar efektin e të qenit tullac, protezat, një shumëllojshmëri efektesh speciale (Parafinën Plastike -Plasto Wax, parafinat e tjera, etj.) dhe të gjitha llojet e tjera të ornamenteve me peshë të lehtë (puplat, dantella, fletë ari, etj.). Mban për orë të tëra, duke i rezistuar nxehtësisë dhe ujit, dhe përdoret si plastifikues i aplikuar mbi produkte të caktuara për të rritur qëndrueshmërinë e tyre (Parafina Plastike, mbuluesit e vetullave, etj.). Në përgjithësi nuk e acaron lëkurën por duhet testuar në lëkurë të ndjeshme para përdorimit.