Soft Sense Post Epilation Retarding Gel

Soft Sense Post Epilation Retarding Gel – Lehtësim Delikat Me Veprim Vonues – 100 ML

Lehtësim Delikat Me Veprim Vonues. Xhel i freskët për t’u përdorur mbas shkuljes së qimeve, vonon rritjen e qimeve. Me sheqerna të nxjerra nga lulet e pambukut dhe me ekstrakt botanik të gymnemasilvestris.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Soft Sense Post Epilation Retarding Gel”