Smoky Stretch

Zgjatni qerpikët tuaj deri në pafundësi.

Zgjatni qerpikët tuaj deri në pafundësi: Në sajë të përbërësit të tij ekskluziv Flex Control, formula e lëmuar Smoky Stretch rrëshket mbi qerpikë për gjatësi të pabesueshme dhe konturim të përsosur. Furça e tij me shumë qime/fije të formëzuara i kap qerpikët duke filluar nga rrënja, duke mbuluar çdo qerpik të vetëm për ndarje optimale, pa kokrriza. Qimet/fijet më të shkurtra në majë bëjnë magji mbi qerpikët shumë të vegjël.