Smoky Lash

Një rimel tejet i pigmentuar me një efekt qerpikësh artificial.

Një rimel tejet i pigmentuar me një efekt qerpikësh artificial. Ky rimel tejet i pigmentuar u projektua posaçërisht për t’i dhënë qerpikëve një efekt të jashtëzakonshëm për rritjen e volumit me zgjatjen e pafundme dhe përdredhjen e menjëhershme.