Smoky Extravagant

Rimeli tejet i zi dhe pa kokrriza me volum ekstravagant dhe rezultat preçiz.

Rimeli tejet i zi dhe pa kokrriza me volum ekstravagant dhe rezultat preçiz. Krijuar për performuesit, i dëshiruar nga audienca, Smoky Extravagant është rimeli i vetëm i frymëzuar nga skena dhe për jetën tuaj. Ai siguron volum, gjatësi, përdredhje dhe saktësi për qerpikë në 4D. Teknologjia Precision 4D, një përbërës ekskluziv mikro-përcaktues, e vesh sipërfaqen e qerpikëve me pigmente tejet të zeza për impakt nga larg dhe preçizion nga afër. Furça në formë koni, 2 në 1 ka një majë me preçizion që i ndan qerpikët, ndërkohë që baza e rrumbullakosur krijon volum ekstravagant nga çdo distancë. Smoky Extravagant siguron përdorim afatgjatë pa kokrriza.