Skin Resonance Tonic

Skin Resonance Tonic – Tonik Qetësues Për Lëkurë Të Ndjeshme – 200 ML

Tonik Qetësues Për Lëkurë Të Ndjeshme në formë spray pa alkool, me veprim qetësues, rekomandohet për lëkurë të ndjeshme me tendencë për skuqje. Me ekstrakt çaji të bardhë, Zanthalene® dhe AquadermTM.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Resonance Tonic”