Skin Resonance Remedy Oil

Skin Resonance Remedy Oil – Vaj Për Fytyrën Qetësues Mbrojtës – 25 ML

Vaj Për Fytyrën Qetësues Mbrojtës. Përzierje vajrash eudermike për një veprim qetësues intensiv, rekomandohet për lëkurë me kapilarë të brishtë dhe veçanërisht të paushqyer.me vaj amaranti, vaj ekiumi, vaj luledielli dhe Zanthalene®.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Resonance Remedy Oil”