Skin Resonance Peeling

Skin Resonance Peeling – Xhel Ripërtëritës  Delikat Për Lëkurë Të Ndjeshme – 50 ML

Xhel Ripërtëritës Delikat Për Lëkurë Të Ndjeshme. Skrab në trajtë kremi-xhel me glukonolakton dhe me çaj të bardhë për një veprim delikat ripërtëritës. I krijuar për lëkura sensitive. Aplikoni në lëkurë të pastruar mirë një shtresë të njëtrajtëshme të produktit. Lëreni të pushojë për 10 min e më pas shpëlajeni. Për një veprim më intensiv, mund ta lini të veprojë gjatë gjithë natës.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Resonance Peeling”