Skin Resonance Cream

Skin Resonance Cream – Krem Ushqyes Mbrojtës Për Lëkurë Të Ndjeshme – 50 ML

 

Krem Ushqyes Mbrojtës Për Lëkurë Të Ndjeshme, me veprim mbrojtës. Struktura e pasur dhe e butë e bën produktin të përshtatshëm për lëkurën e kequshqyer dhe klimën e ftohtë. me emulsionant të nxjerrë nga vaji i ullirit, AquadermTM, yndyrna luledielli.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Resonance Cream”