Skin Resonance Ceram Oil Cleanser

Skin Resonance Ceram Oil Cleanser – Pastrues Delikat Për Fytyrën Për Lëkurë Të Ndjeshme – 150 ML

Pastrues Delikat Për Fytyrën Për Lëkurë Të Ndjeshme, që shndërrohet në vaj me një masazh të thjeshtë. I krijuar për lëkura sensitive, të dehidratuara që ekspozohen në diell. Me AquadermTM dhe yndyrna luledielli.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Resonance Ceram Oil Cleanser”