Skin Regimen Juvenate-Pro Rich Cream

Formulë Forcuese Për Fytyrën Kundër Plakjes – Krem për lëkurë biologjikisht të rritur – 55 ML

Formulë Forcuese Për Fytyrën Kundër Plakjes.

Krem për lëkurë biologjikisht të rritur. Ushqen dhe lufton degradimin e kolagjenit dhe proceset oksiduese dhe inflamatore. I përshtatshëm për klima të ftohta ku fryn erë. Përmban palmitoil tripeptid-5 dhe acid maslinik.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Regimen Juvenate-Pro Rich Cream”