Skin Regimen Juvenate-Pro Booster

 

Serum Për Mbrojtjen Kundër Plakjes Së Lëkurës – Ndihmon të luftohet mbi faktorët që përshpejtojnë plakjen – 30 ml

Serum Për Mbrojtjen Kundër Plakjes Së Lëkurës.

Serum i cili ndihmon të luftohet mbi faktorët që përshpejtojnë plakjen. Për lëkurë biologjikisht të rritur, ku janë shfaqur rrudhat, njollat dhe lëkura duket e zbehtë. Përmban longevity complexTM, acid ialuronik, retinol në kapsulë dhe acid maslinik.

There are no reviews yet.

Be the first to review “Skin Regimen Juvenate-Pro Booster”